Grundlæggende regnskab

Tag Grundlæggende regnskab eller sammensæt selv dit økonomi- eller regnskabskursus, så det passer lige til dig. Kurserne gennemføres altid som holdundervisning, hvor en lærer underviser dig og dine medkursister.

Du kan selv sammensætte dit økonomi- eller regnskabskursus, så det passer lige til dig. Vi har kurser på forskellige niveauer, som ruster dig til job inden for økonomi og regnskab.

Praktiske oplysninger

    Varighed og start

    Du kan hurtigt komme i gang med dit kursus. Alle kurser har løbende optag med undervisning i tidsrummet kl. 8.10-15.35.

    Undervisningen foregår som holdundervisning.

    Sted

    Undervisningen finder sted på Centret for voksenuddannelser på Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, bygning 6, 4000 Roskilde.

    Adresse og find vej
    Tilmelding

    Du tilmelder dig via kursusmodulet neden for.

    Er du ledig?

    Hvis du er ledig, skal du rette henvendelse til dit jobcenter for at få en godkendelse til at deltage i kurset.

Tilbage til oversigt

Konteringsinstrukser

Valgte hold
Kursussted Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67, 4000 Roskilde
Tilmeldingsfrist 6. november 2024
Startdato 13. november 2024
Slutdato 13. november 2024
Varighed 1,0 dage
Deltagerpris 208,00 kr.
Pris for ledige 789,95 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 789,95 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:10-15:35
Beskrivelse På kurset vil der afslutningsvis være en faglig evaluering af dit kursusudbytte.
Kontaktperson Marianne Christiansen
Telefonnr 88523240
Email mch@rhs.dk
Kviknummer 265403amu459632404
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:
Konteringsinstrukser
Skolefagkode: 45963
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 208,00 kr.
Pris for ledige: 789,95 kr. (og såfremt kurset er på positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 789,95 kr.

Målgruppe
Administrative medarbejdere med lidt eller uden regnskabsmæssig erfaring, i handels- og servicevirksomheder eller institutioner.Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med registrering og bogføring af hændelser i virksomheden.

Formål:
Deltageren kan udarbejde, vedligeholde og anvende konteringsinstrukser i arts- og funktionsopdelte kontoplaner, tilpasse virksomhedens registreringssystem for at sikre korrekt registrering af ensartede omkostninger, indtægter, aktiver og passiver.

Indhold:
Deltageren kan anvende og tilrette eksisterende konteringsinstrukser samt oprette nye, uanset om disse anvendes i en funktions- eller artsopdelt kontoplan, uanset virksomhedstype. Disse færdigheder kan bruges i såvel manuelt som et elektronisk bogføringssystem. Deltageren har kendskab til de lovgivningsmæssige krav, der ligger bag konteringsinstrukser.

Har du spørgsmål til kurset? Ring mellem 7.30 og 12.00 eller skriv til:

Anvendt økonomi

Kunne du tænke dig en overbygning til en Grundlæggende regnskab, kan du tage faget Anvendt økonomi.

Læs mere

Kurser

Kursusoversigt Online kurser Akademikurser Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Projektledelse Anvendt økonomi Salgspsykologi og grundlæggende salg Ledelse af bæredygtig udvikling Ledelse og proces Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Praktisk projektledelse Ledelse i praksis Ledelse i praksis - turboforløb Prince 2® Foundation Certificering kursus Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Proceskonsulent Personlig effektivitet Grøn omstilling og bæredygtighed Introduktion til bæredygtig omstilling Bæredygtighedsrapportering ESG-koordinator Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling Ledelse af innovationsprocesser Bæredygtighedsambassadør IT og web Åbent IT-værksted Turisme Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen Grundlæggende salg i turist- og rejsebranchen Værdibaseret turisme Tryghedsskabende kommunikation Andre kurser i turisme Sundhedssektoren Grundlæggende diagnoselatin Sundhedssekretær Salg og markedsføring For ledige Grundlæggende IT Grundlæggende regnskab Grundlæggende lederuddannelse Den grundlæggende projektlederuddannelse Administrativ IT/superbruger Fra ufaglært til faglært Sundhedssekretær Butikkens e-handelsspecialist Personlig udvikling til arbejde og uddannelse Øvrige kurser Økonomi og regnskab Grundlæggende regnskab For virksomheder Kompetencevurdering Kontakt og ansatte Uddannelser Kurser Om skolen Hjælp til at vælge Optagelse English Info til dig der er...